Maraton Trainer - Valmentaja Börje Lostedt

Maraton Trainer - Valmentaja Nina Lostedt

Valmennus

Valmennamme kuntoilijoita ja kaikentasoisia juoksijoita . Erityisesti maraton on meille rakas harrastus ja olemmekin erikoituneita myös koulutuksen kautta juuri maratonvalmennukseen. Valmistuimme Varalan Urheiluopiston ensimmäisen vuosikurssin oppilaina Maraton Trainer valmentajiksi kesäkuussa 2012.

Kuntotestien perusteella ohjaamme myös vähemmän liikkuneita ihmisiä liikunnallisiin harrastuksiin, kuten sauvakävelyyn, waldnieliin, hölkkään ja easy-jogging:iin. Hyvässä ohjauksessa on turvallista aloittaa terveellinin liikunta ja saada siitä uusi elämäntapa.

Personal trainer palvelut

Meiltä saat henkilökohtaista liikuntaohjausta, personal trainer palvelua. Tehdään yhdessä sinulle sopiva liikunta-ohjelma ja käydään yhdessä esim. sauvakävely- juoksu- tai pyörälenkillä. Ohjelmat tehdään kuntotestauksen perusteella ja sisältää aerobisten harjoitusten lisäksi lihaskuntoharjoituksia .

PT-palvelut 85 €/tapaaminen

Kuntotesti + juoksutekniikan tehokurssi

Tarjoamme rymhille yhdistetyn kuntotestauksen ja juoksutekniikan tehokurssin.
2 x noin 2 h hintaan 180 €/henkilö.

Paketti sisältää 3-6krt 1000m kuntotestauksen + InBody kehonkoostumusmittauksen. Testin perusteella jokainen saa oman liikuntareseptin. Toisella tapaamisella keskitymme juoksutekniikan hiomiseen n 2 h. käytännön harjoituksin.

Kokoa oma ryhmäsi ( väh.10 ) ja ota yhteyttä, niin sovitaan Teille sopiva ajankohta!

Börje Lostedt 0400-810019
Nina Lostedt 040-7416776

tai sähköpostilla borje@kuntosyke.fitai nina@kuntosyke.fi

Börje kallioseinällä

merellä

Nina kiipeilemässä