Pilates Reformer laiteharjoittelu

Pilates Reformer on todella monipuolinen laite joka sopii sekä fysioterapeuttiseen harjoitteluun että vaativaan kuntoiluun. Vastuksen säätömahdollisuuden ansiosta se antaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin harjoituksiin jolla vahvistaa kehoasi. Laiteharjoittelu haastaa lihakset, auttaa kehittämään joustavuutta, kestävyyttä ja koordinaatiokykyä. Tämän lisäksi Reformer-laite tukee oikeata asentoa harjoittelun aikana ja varmistaa, että saat tarpeeksi tehokasta ja kohdistettua treeniä ilman ylirasituksen vaaraa.

Kuntosykkeessä Pilates Reformer ohjaajana toimii fysioterapeutti ja physio pilates ohjaaja jolla on myös klassisen pilates reformer laiteohjauksen koulutus. Yksityistunnit suunnitellaan jokaisen asiakkaan toiveita ja erityistarpeita vastaaviksi kokonaisuuksiksi. Reformer harjoittelua käytetään myös esim. keskikehon hallintaa kohentavana fysioterapiamuotona. Tervetuloa kokeilemaan!

Pilates Reformer yksityistunti 65€


Pilates Reformer laiteharjoittelun edut:

· Parempi kehonhallinta ja ryhti syvien tukilihasten aktiivisen harjoittelun avulla.

· Parempi tasapaino ja joustavuus sekä parantunut liikkeiden hallinta

· Enemmän voimaa ja lihaskuntoa sekä parempi lantionpohjan lihasten hallinta

· Litteämpi vasta ja kiinteämmät lihakset pakaroissa, reisissä, käsivarsissa ja olkapäissä

· Vähemmän niska- ja selkäongelmia säännöllisen harjoittelun seurauksena

· Hengitykseen keskittyminen auttaa kohentamaan immuunijärjestelmää ja lymfaattista järjestelmää tehostaen kuona-aineiden poistumista kehosta. Harjoittelu vaikuttaa myös verenkiertoelimistöön.

· Opit suorittamaan liikkeitä oikealla ja turvallisella tavalla mikä puolestaan vähentää loukkaantumisriskiä . Laiteharjoittelu myös korjaa mahdollisen yliharjoittelun aiheuttamia rasituksen vaikutuksia lihaksistossa.

· Intensiivinen keskittyminen liikkeisiin auttaa parantamaan kehotietoisuuttasi samalla kun se parantaa suorituskykyäsi päivittäisissä askareissasi ja myös muissa liikuntaharrastuksissasi. Keskittymiskykysi paranee ja stressitaso laskee.

· Pilates reformer laiteharjoittelu sopii kaikille kunnosta riippumatta. Laitteen monipuolisuuden ansiosta laite-pilates sopii niin fysioterapeuttiseen harjoitteluun kuin vaativaankin kokeneiden urheilijoiden harjoitteluun.