Team Kuntosyke - Pyöräily

Kuvateksti

Tule mukaan Kuntosykkeen pyöräilytiimiin!

Pyöräilytiimin ensimmäisessä tapaamisessa oli pieni mutta innokas joukko harrastajia - uusia ja vanhoja pyöräilijöitä.

Tarkoituksena on harjoitella ja pyöräillä yhdessä aluksi kerran viikossa ja keväällä mahdollisesti useamminkin. Ajatuksena on että voisimme porukassa osallistua ensi keväänä Giro D'Espoo harrastelija luokassa.

Tämä on meille harrastus, eikä mitään jäsenmaksua ole - harjoitukset ja lenkit eivät maksa mitään. Joukkuevaatetus on kuitenkin pakollinen , eli Kuntosykkeen pyöräilytiimi vaatteet tilataan meidän kauttamme.

Nyt kannattaa tilata takki ja pitkät pyöräilyhousut jotka sopivat syksy-, talvi- ja kevät- pyöräilyyn. Keväällä hankitaan sitten kesävaatteet. Katso mallistokuvasta .

Pyöräilytakin hinta 137,50€, pitkät pyöräilyhousut 115,50€ ( nämä ovat termo vaatteita). Kuntosykkeen pyöräily- ja juoksuvaatteet ovat laadukkaita Trimtex-vaatteita ja hinta on ns itse kustannushinta - sama hinta henkilökunnalle ja asiakkaille! Jos tiedät oman koon, niin voidaan tilata sinulle vaatteet. Pyöräilyvaatteiden koot ovat pieniä ja yleensä yksi numero isompi kuin normaalisti käyttää on sopiva. Esim jos juoksu vaatteet ovat no M niin pyöräilyvaatteet kannattaa tilata no L .

Ilmoittaudu mukaan pyöräilytiimiin puh: 0400-810019 Börje Lostedt, tai sähköpostilla borje@kuntosyke.fi tai info@kuntosyke.fiKuvateksti