Maratonkoulu

Tervetuloa mukaan Kuntosyke.fi Maratonkouluun! juoksijat_2014.jpg

Kuntosykkeen suositut maratonkoulut alkaa taas syyskuussa.

Onko tavoitteenasi juosta ensimmäinen maraton tai saada uutta intoa maratonharjoitteluusi? Tai haluatko parantaa juoksutekniikkaasi ja tavoitteena on jokin lyhyempi matka. Maratonkoulu on oiva paikka näiden tavoitteiden saavuttamiseen.

Seuraava maratonkoulu alkaa syyskuussa 2016 Kirkkonummen keskustassa. Tavoitteena on juosta esimerkiksi Pariisin, Rooman tai Milanon maraton huhtikuussa 2017 tai Prahan, Tukholman tai Kööpenhaminan maraton toukukuussa 2017. Tai ihan joku muu juoksu kesällä 2017.

Maratonin juokseminen on monen kuukauden säännöllisellä harjoittelulla mahdollista kaiken kuntoisille, myös aloittelijoille.

Maratonkoulu tarjoaa monipuolisesti tietoa maratonille valmentautumisesta testien, luentojen ja yhteisten harjoitusten muodossa. Saat itsellesi räätälöidyn harjoitusohjelman ja innostuneen juoksuporukan tuen yhteiseen tavoitteeseen pääsemiseksi.

Maratonkoulumme perustuu Matti Jääskeläisen maratonkoulu-malliin, jonka olemme oppineet Varalan urheiluopistolla Maraton-Trainer koulutuksessa sekä omiin kokemuksiimme.

Tapaamisia on joka kolmas viikko koostuen luennoista ja yhteisharjoituksisa ja lenkeistä.

lmoittaudu nyt syksyllä 2016 alkavalle kurssille ! Ryhmään mahtuu 25 henkilöä

Kurssin hinta 200 € + kuntotestimaksu 110 €

Juoksijan tasotestissä määritellään tarkat sykerata aerobiselle ja anaerobiselle sykealueelle ( sisältää myös InBody kehonkoostumusmittuksen)
Kuntotesti voidaan myös tehdä Kuntosykkeen aeroscan-testillä pp-ergometrillä

Ilmoittautumiset:

Puh 040 7416776 Nina Lostedt tai sähköpostilla :

info@kuntosyke.fi tai nina@kuntosyke.fi

Ryhmän vähimmäiskoko 10 henkilöä!


Tervetuoa mukaan!