Kalevalainen jäsenkorjaus

Myofaskiaalinen mobilisoiva hieronta

Jäsenkorjaus, tai myofaskiaalinen mobilisoiva hieronta, käsittää kaikki liikeratoihin vaikuttavat anatomiset osa-alueet päästä jalkoihin. jsenkorjaus_004.jpg

Manuaalisessa käsittelyssä mobilisoidaan niveliä, parannetaan sidekudosten , lihaskalvojen ja lihasten liikkuvuutta venyttämällä niitä asiakkaan omaehtoisia liikeratoja hödyntäen. Tukirakenteet saatetaan paikoilleen käyttäen hyväksi asiakkaan vapaaehtoista liikerataa ja nivelkanavat avataan kevyellä mobilisoinnilla. Eli vapautetaan lihakset , sidekudokset, kudosnestekierron, verenkierron ja hermotoiminnan luonnolliseen tasapainoiseen tilaan. Mobilisoivalla hieronnalla pyritään vaikuttamaan nivelen liikeratojen parempaan ja laajempaan liikkuvuuteen ja sitä kautta pystytään ennaltaehkäisemään tulevien vammojen syntymistä. Hoito on miellyttävää ja kivutonta.

Kalevalainen jäsenkorjaus, eli osteopaattinen käsittely, hoitomuotona sopii erityisen hyvin erilaisten virheasennoista johtuvien kipujen hoidossa kuten esimerkiski jalkojen toiminnallinen erimittaisuus, jalkaterien ja nilkkojen virheasennot, polvi ja lonkkavaivat, alaselän kiputilat jotka johtuvat ristiselän , lannerangan, lantion tai SI-nivelen virheasennosta, skolioosi, nikamien virheasennot ja nivellukot, lapojen lukkiutumiset, jäätynyt olkapää jne. jne.

jsenkorjaus_010.jpg

Kalevalainen jäsenkorjaus sopii kaikille ,vauvasta vaariin !

Tervetuloa !

Jäsenkorjaaja, Koulutettu hieroja ja Valmentaja Börje Lostedt

Vastaanotto Fysios Kirkkonummi

Ajanvaraus puhelimitse suoraan Börjeltä puh 0400 810019 tai netin kautta fysios.fi ( varaa tunnin hieronta aika Börjelle)

Kopia_Pilatesmaskin.jpg

jsenkorjaus_006.jpg